29 мая 2009 г., 06:56

Делят ни... 

  Поэзия » Любовная
552 0 0

Делят ни дни, а може би години,

делят ни време и тъга,

делят ни вече няколко години,

а само спомена остана ни сега!

 

Дели ни и времето сушево,

и зимата - студената ни дели,

и спомена от лятото минало,

и пролетта, която не дойде дори!

 

Делят ни грешки и тревоги,

дели ни обичта изстинала,

делят ни и чувствата отронени,

дели ни цяло минало...

© Пламена Христова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??