14 июл. 2013 г., 19:54

Демагогът - епиграма 

  Поэзия » Другая
375 0 1

Демагогът

Засенчи всички на екрана
и пътя си напред откри,
с едни лъжи, като захвана,
чак Полюсите изгори.


© Христо Славов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??