11 нояб. 2021 г., 20:29

Ден с два следобеда 

  Поэзия » Любовная
253 0 0

Искам да имам ден с два следобеда.
В единия ще се влюбя в теб, 
ще те обичам до полуда,
ще настроя сетивата си 
на твоята честота 
и ще ти се наслаждавам, 
ще бъдеш моята нимфа, 
аз ще бъда твоя Бог.
В другия ще ме разлюбиш,
ще усетя болката на разбитото сърце,
ще бъда безпомощен,
ще усещам липсата ти, 
ще бъдеш всичко, което съм искал,
което съм имал.
Искам да имам ден с два следобеда.
В първия ще търся живота извън себе си, 
а във втория ще го търся вътре в мен.

© Teodora Andreev Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??