26 авг. 2009 г., 00:39

Денонощие 

  Поэзия » Другая
610 0 3

Денят е на живота скица,
на земните дела във свитъци,
на всичките познати ни безумици.



Нощта е плащеница,
завива уморени недоимъци,
събужда прелестни приумици.

© ДЕСИСЛАВА СТОЯНОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??