29 мар. 2018 г., 13:11

Денят отстъпи 

  Поэзия » Пейзажная
350 0 8

Денят отстъпи бавно своя трон.
Сред ален залез слънце се удави.
На този многоцветен небосклон,
Вечерницата грешките поправи.
 
Луна в захлас отгоре наблюдава,
звезди нашепват нежност и мечтания
щурци немеят – тихо вече става,
нощта прелива от безброй ухания.
 
25.03.2018 година
Светлан Тонев

 
 
 
 
 
 

 

© Светлан Тонев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??