23 июн. 2006 г., 20:12

Денят си ти за моите очи  

  Поэзия
640 0 6

Денят си ти за моите очи,
с ухание на пролетни цветя.
Mелодия си ти за моите уши,
на горски славей в песента.
Tи слънцето си в моите мечти,
в безкрайна нощна самота.
Cърцето ти си в моите гърди
що кара да кипи кръвта.
 
Коприна си за моите ръце
по фина и от розови листа,
за моите устни, твоите са плодове
тъй свежи, като утринна роса.
За дните ми под синьото небе,
ти изгрев си окъпан в светлина,
усмивката си ти на моето лице
и в моето око си блеснала сълза.

© Незнаен Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??