Депресия
На И.
Здрачават се очите ти,
от светлосенките
изтича светлината
и само сенките остават.
На тълпи приижда самотата -
около теб се стяга обръчът,
а изход няма.
Затръшват се клепачите ти,
пада мрак,
и дълго ехото
повтаря тишината.
© Мариана Все права защищены