10 авг. 2013 г., 21:00

Дилетант с талант 

  Поэзия » Юмористическая
517 0 6

ДИЛЕТАНТ С ТАЛАНТ

 

Три броя мъдреци и даже

един изрепчил се талант,

май заради липса на фантазия

нарекоха го дилетант.

 

Възгордя се милият със титлата,

взаимства, пише и твори,

напишква се,  дори когато

стихът наум не му върви.

 

Талант е, драги, дилетанта,

поет, писател, душевед,

щом за шефа си написа,

най-мазния сонет. 

© Лордли Милордов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??