15 апр. 2007 г., 22:57

Днес 

  Поэзия
567 0 1
Нещо днес не е наред -
танцувам си, припявам.
(с алкохола съм на ВИЕ,
дрога не употребявам!)
Поглеждам в огледало -
ей, красива съм така
И очите ми се смеят ,
чувствам странна топлина.
А... дали причина няма?
Продължавам да си пея,
майчице, какъв екстаз!!!
Полудявам или не?
Разбор веднага на деня!
Да - нормален. Дата?
Боже, ама съм овца.
ДНЕС РОДИЛА СЪМ ГЕРГАНА !

© Шопландия Софийска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??