18 авг. 2012 г., 20:51

* * * Днес ми е съботно 

  Поэзия » Любовная
631 0 11

* * *

Днес ми е съботно. 
Имам да готвя. Може би има и куп за пране... 
А във очите ми пълно е с лодки, 
търсещи нов хоризонт и море. 
И ми е леко, ефирно и песенно - 
глътка кафе със твойте очи. 
Има те. И понякога лесен е 
този усет със теб. Не горчи 

моето черно кафе, а усмихва се 
с твойте очи от моята чаша. 
И е... сладко и нежно, и чисто е, 
пералнята пее, морето е наше... 



© Надежда Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??