Днес съм влюбена, толкова влюбена...
И небето се пълни с звезди,
а очите ми просто танцуват
и се губят във твоите очи.
И ръцете ми търсят ръцете ти,
и дъхът ми се слива със твоя,
и изчезват далече тревогите
и съм просто... обичащо твоя.
Днес съм цялата, цялата истинска,
днес съм само усмивки и обич
и върти се светът ни и иска ме,
и не мога да мисля за повече.
Днес съм цялата, цялата щастие,
днес съм цялата просто обичане.
Днес съм с теб. А животът прекрасен е.
И отново в очите ти вричам се.
© Мариета Караджова Все права защищены
Чудесна творба!