13 апр. 2010 г., 20:57

Дневен режим 

  Поэзия » Для детей
3401 0 0

ДНЕВЕН РЕЖИМ

 

Сутрин пеят птички,

да разбудят всички.

Аз пък ставам да се мия,

па закусвам със филия...

Дрешки си обличам,

пижамката събличам.

Раничката взимам,

на училище отивам.

Там учим час, два

и после - хайде у дома!

Гладен щом се прибера -

бързам да яда.

Пиша своите домашни,

вечер гледам филми страшни.

А в свободното си време

в наш′то детско племе

на всичко ний играем

и за люлки, катерушки си мечтаем!

                         Ралица Костова

 

© Ралица Костова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??