9 мар. 2014 г., 16:12

До дъно! 

  Поэзия » Другая
358 0 2

С тази чаша преди съм пила
(вещици в нея плюли са)
и повръщала съм. Безумия
парещи ме издуваха,

но, научила съм урока си.
(В резултат от това жадна ходя!)
Във горчилката ми с надеждата
се избистри и път към Бога.

И отново, без капка жалост
се приготвяш да ми наливаш
в тази чаша! Усмихвам се!

И с усмивката я разливам.

Не! С усмивката я разбивам.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??