28 янв. 2017 г., 18:47

До мама 

  Поэзия » Другая
971 1 3

Моя майчице прекрасна!
Цялата доброта – в теб събрана!
Колко за мен си дала, какво си преживяла,
Да бъда аз здраво и усмихнато дете!

 

На тебе аз всичко дължа!
Ти за мен си най-ценна на света!
Всяка моя сълза бършеш, с нежност ме даряваш и сърцето ми успокояваш!

 

В прегръдките ти сгушена обичам да стоя!
Всяка моя тревога с теб да споделя.
Съвет да ми дадеш, да кажеш – всичко ще бъде наред, мое малко дете!

 

Аз вече не съм малка, моя скъпа мамо!
Но ти си същата – млада и красива!
Благодаря ти, че ме направи човек!
Смела, решителна, способна, всяка своя мечта да осъществя!

© Димитрина Русенова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • На майките дължим всичко! Да ги обичаме и по-често да сме с тях и да им благодарим! Поздрави!
  • Така е,Анелия!Всяка майка е най-добрата.Благодаря ти!Поздрави
  • Много топлина, много обич и благодарност. Всяка майка е прекрасна. Харесах!
Предложения
: ??:??