14 февр. 2014 г., 23:01

До скоро 

  Поэзия » Другая
446 0 0

Кой в нощта те притеснява кой на сън ти се явява

на ухото ти зашепва събуди се мила преди да изчезна 

една птичка бе влязла през отворения прозорец знак на хубави новини

и щом запя с малката си човка заспах в още по-дълбок сън

<

слава имах... щом пях за други 

днес не съм за никой ето разтварям си крилата но не за нов път и замисли

ала подпирам си крилата на теб.

В ЖИВОТА НЯМА ЗНАЧЕНИЕ САМО ПЪТЯ пътя можеш да го предмислиш  НО ПРЕВОЗНОТО СРЕДСТВО 

и запя последно случва ти се нещо страшно защото така го виждаш а не защото пътят на живота те мъчи и те прави по мъдър

Такъв Бях Съм и ще Бъда ДОКАТО  сърцето ми го иска

© Косара Коцева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??