5 сент. 2007 г., 20:42

До тебе ще се настаня 

  Поэзия
1420 0 1
Самотен ли си тази вечер,
да дойда ли  при теб в нощта?
От мен ли имаш нужда вече
без мен изпитваш празнота.

Ще дойда тихо, да не те събудя
до главата ти ще седна кротко,
и нежно ще започна да те будя,
ще те галя и целувам сладко.

© Даниела Илчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??