Скъпа доброта,защо те все забравят?
Всеки път обиждат се и ругаят.
Злобата превзела е света –
такава е сегашната тенденция.
Отричам аз това и вярвам силно
в своята доброта.
Не е слабост - напротив,
всемогъща сила е тя.
За това родена съмна тази земя,
за да раздавам доброта.
Много ми хареса това стихче. Браво!!!