21 мая 2008 г., 14:26

Докога така 

  Поэзия » Любовная
659 0 1
В моята измъчена душа
витае още твоят облик.
Кажи ми още докога
ще тая в сърцето тоя облак?

Защо сега от мен си тръгна?
Защо постъпи с мен така?
Кажи ми още докога ще тъне
мрак във моята душа?

април 2003

© Диана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??