Днес си особена
толкоз красива
нека с ръка те докосна
без задръжка и свян
аромата да вдъхна
очите да зърна
миг мечтан
от мене видян
Потокът от чувства
заряд невзривен
в тръпнеща ласка
да се превърне
дори да сме ерес
в тоз свят подреден
магията вечна
всеки ще зърне
Гавраил
Варна
© Гавраил Йосифов Все права защищены