20 февр. 2007 г., 13:42

Докосването... 

  Поэзия
574 0 1
Докосването...
Ласка на сърцето -
като стомана
от магнит привлечена,
нечуван повик, но усетен
с всяка клетка...
неусетно...
сякаш пръсти струната
погалили,
до теб се озовавам,
с очи докосвана,
докосвам длан
с любов подадена.

© Шопландия Софийска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??