23 нояб. 2013 г., 21:21

Дори и след сто години 

  Поэзия » Любовная
550 0 0

Дори  и след сто години

Дори и след сто години,
дори и след сто живота,
ще продължавам да те докосвам с обич
и пак ще капва сълза в сърцето,
и огънят ще пее  с думички боси.
Нежност ще онемява в мокра тишина
и пак ще прошепвам в каданс,
и пак ще се вричам, и пак:
обичам те, обичам те, обичам те...

© Ванко Николов (Starkmaster  ®vn) 

© Ванко Николов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??