22 февр. 2012 г., 23:33

Дух и материя 

  Поэзия » Любовная
551 0 0

 

ДУХ И МАТЕРИЯ

 

 Корона жива е косата ти

с чудни перли от къдри.

Бисери сияят от устата ти.

Като звезда си във зори!

 

Плътта-материя напира

в жлезите млади на гръдта.

Духът във устните пулсира,

въплел във себе си страстта.

 

Паметник от стихове изграждам,

от твойта красота пленен.

Той навеки ще остане!

Няма да сме с тебе в тлен!

 

 

© АНГЕЛ САВОВ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??