26 нояб. 2023 г., 15:08

Духовната деградация 

  Поэзия » Гражданская
269 0 0

Не е лесно да се развиваш духовно,

да бъдеш честен и възпитан е трудно,

отговорност е да живееш свободно,

ценностна система оформя се мудно!

 

Цени се да си мафиот и простак днес,

такива "идеали" тровят нацията наша,

над общото се поставя личният интерес,

последицата от всичко туй е страшна!

 

А какви водачи достойни и храбри

някога е имала българската нация,

но сегашните сал ни тъпчат, ограбват,

жалко време и огромна деградация!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??