12 янв. 2021 г., 19:48

Дулсинея 

  Поэзия » Любовная
601 0 0

Зима е и в тоя студ

аз за топлина мечтая.

По тебе аз съм луд

и тая самота едва я трая.

 

Копнея аз за пролетта -

да цъфтят цветя навън,

да ме осени нежността,

ала засега тя е само сън.

 

Ела, тебе сал жадувам,

любовта си искам да излея,

ела, че без тебе тъгувам

като Дон Кихот без Дулсинея.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??