6 июн. 2012 г., 09:25

Думите 

  Поэзия
432 0 2

Има думи,

които чакат,

за да ги родим.

Като деца -

тъй мъдри са

и кротки,

мълчат

и пазят тишина.

Те знаят -

времето ще дойде

и ще ги хване

за ръка.

С доверие,

с копнеж

ще дишат

като узрели,

сладки семенца.

В сърца

любящи,

чисти

ще живеят.

Мир и свобода

ще възрастат.

Радост

и утеха

в дните ни

ще носят.

Човеци чакат,

та да ги родят.

© Кирилка Пачева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??