9 мар. 2008 г., 13:19

Душа 

  Поэзия » Другая
487 0 1
Душа - студена, неспокойна,
не можеш лесно да спасиш!

Душа - без чувства, без опора,
не можеш с думи да крепиш!

Дори да бъдеш винаги до нея,
тя завинаги в мрака ще кърви!

© Виолина Бецова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??