7 янв. 2008 г., 21:39

Душата ми (Хайку) 

  Поэзия
750 0 7

Душата ми е

празна чаша, чакаща

да и налееш любов.

   .       .       .    

Копнея да чуя

телефонния звън,

навън свири вятърът.

   .       .       .

Падат листата

в тъжния есенен ден,

спомням си щастливи дни.

   .       .       .

Слушам музика и

гледам остарели снимки,

сега си много различна.

© Красимир Кънчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??