7 июн. 2006 г., 17:11

Двама  

  Поэзия
710 0 2

Пясъци, владеещи пустини

съскат под нозете на оназ` любов,

парила сърцата ни с години,

дарила ни със вечния живот.

Ще бродим немили и недраги,

в тръни, кал, щастие и красота,

и обичта не ще превърне се във навик,

а вечен покровител на нашите тела.

И след блага смърт със тебе двама,

издигнем се във Божиите царства,

ще светим ярко в огнената гама

завинаги владяла обширни небеса.

© Ами Тола Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??