16 мар. 2013 г., 10:35

Две кристални чаши и пина колада 

  Поэзия » Любовная
587 0 0

В две чаши сипваш ти

пина колада с вкус на шоколад.

С  поглед изпиваш ме отстрани,

сипеш думи, като водопад.


Тост вдигаме ние

и отпиваме с жадни устни.

Сърцето в гърдите ми лудо бие,

привличат ме ръцете ти изкусни.


Ето как една покана за рисуване

ни доведе до тук.

С теб невероятно прекарахме,

като тебе няма друг.


Алкохол, целувки и слова,

редуваха се те.

Щастлива си тръгнах след това,

че бях докосвана от твоите ръце.

© Пролетното момиче Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??