19 нояб. 2007 г., 11:08

Две сини очи... 

  Поэзия » Любовная
858 0 1
Две сини очи,
плачат на брега на морето
И само любовта
би могла да ги пресуши!

Две сини очи,
търсеха обич в други,
но вместо обич
сълзи и подариха те!

Две сини очи,
търсеха утеха в други,
но и бяха подарени
само болки непростени!

Две сини очи,
очакваха две други на среща,
но те не дойдоха
и замря любовта...

Вече ги няма две сини очи,
а други сини дойдоха,
но вместо завинаги да се съберат,
на раздяла ги прати животът!

Какво ли бе ги обрекло,
тез хубави сини очи на раздяла?
... и нямат те вече път в една посока,
а два пътя в две различни посоки.

И дано някога, когато
се срещнат влюбените сини очи,
вечно да се съберат,
за да не могат други да ги разделят!!!

Надя
12.12.2002г.

© Надежда Петкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Мила Надя, възхищавам се на таланта ти!
    Много хубав и тъжен стих!!!6+
Предложения
: ??:??