27 нояб. 2020 г., 19:46

Две звезди 

  Поэзия » Любовная
285 0 0

Нощта е тъмна и студена,

две звезди ме галят в мрака.

Душа е свежа и успокоена,

обича те и тебе чака.

 

Твоите очи са те,

ледът в сърце се изпари

и ти - невинна като дете -

малко нежност ми дари.

 

 

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??