5 мая 2007 г., 22:08

двете сестрИ 

  Поэзия
887 0 0
В бяла рокля облечена стои самотата,
в червена до нея щастлива любовта.
А едно момиче тъжна песен пее за двете сестри -
бялата и червената.
Песен тъжна, но с край щастлив...
край, променен в последния миг,
с помощта на едната сестра - любовта.
Дори не точно от нея, а от едно момче,
което разбрало своето сърце.
А дали самотата и любовта са сестри,
Аз не зная, а вие, може би?!

© ЛиЛи Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??