Изчерпах миговете
на усамотение...
На трепетно очакване
и на самотна близост.
Дъждът изтри въпросите.
А аз разбрах, колко
хубаво е да започнеш
от самото начало,
след като си минал
под дъгата на съмненията
и си оцелял.
© Камена Григорова Все права защищены