5 июн. 2012 г., 20:16  

Дъх на Слънце 

  Поэзия » Любовная
574 0 2

- Любовта е изкуство - казваш Ти.

- Тя е вдъхновение - прошепваш Аз.

И заедно пристъпваме

в Обетована земя.

Вървим и лазим...

и вече стигнали върха

подхлъзваш се и падаш...

Дали да спусна слънчев пояс

от Небето?!?

...

Победителите ще бъдат двама -

Ти и Аз.

 

 

© Латинка-Златна Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??