2 окт. 2009 г., 10:16

Дълго се опитвах 

  Поэзия
546 0 2

Дълго се опитвах да те зачеркна,

да се отърся от теб,

да те отсека,

да те унищожа.

Не успях.

 

Остана само тънка горчилка

като старо вино.

Остана само тъга –

като горчива билка

да цъфти бяла и сама...

 

© Ваня Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??