22 февр. 2019 г., 09:33

*** 

  Поэзия » Любовная
352 0 0

Вървя по улиците потънал в спомени

и те търся в лицата на хората.

В гласовете им звучи твоят глас,

а в очите им свети зеленото на твоите очи.

Спъвам се в техните стъпки

и се блъскам в телата им,

а мислите ми прегръщат твоето тяло.

При всяко чуждо докосване изтръпвам,

но не забравям посоката - към теб!

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??