1 июн. 2007 г., 15:12

Един ден 

  Поэзия
720 0 6
Един ден ще се върна,
един ден ще те прегърна.
Един ден ще тъна в самота
и ще търся аз твоята утеха.
Един ден ще мисля за теб,
един ден ти ще си пленен от мен...
Един ден ще ти кажа всичко това,
един ден пак ще дойдеш във съня.
Един ден, не знам как, ще ти покажа.
Един ден ще те обичам,
един ден само на теб ще се вричам.
Един ден само ти ще си в моя плен.
Само че това ще стане... един ден!

© Ивон Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??