28 окт. 2020 г., 08:39

Един ден 

  Поэзия » Любовная
186 1 0

Един ден ще си кажеш "беше тя",​

но ще бъде твърде късно..​.

Дали нарочно, ти буквално срина я,​

но кармата си връща мръсно..​.

Един ден с мисли ще осъмнеш за нея,​

но нея вече отдавна я няма..​.

Ще си кажеш "беше като горска фея",​

саркастична, луда и засмяна..​.

Един ден ще си признаеш мисълта,​

че лудата наистина ти липсва..​.

Беше демон, омайваше те съблазънта,​

а сега вино сигурно си сипва..​.

Но този ден, сигурен бъди, ще дойде...

И да не ще, възмездие ще получи..​.

Дори да ѝ липсват устните ти, твойте,​

сърце, за теб, тя не ще отключи...

© К. Г Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??