28 мар. 2008 г., 21:57

Един въпрос... Има ли утре? 

  Поэзия
459 0 1
Изгрява слънце, а няма утре…
Всичко се върти в мъглата…
Пеперуди бели, затворени в кутия, вътре…
Искат да докоснат светлината…

Виелица от чувства в съня…
Вятър, направен от малки детски ръце…
Целувка между самотата и деня,
сълза по изкуственото лице…

Криеница между вчера и днес,
а ти се бориш да оцелееш…
Всичко свършва до тук…
спираш за миг да копнееш…

Болка пронизва слънцето
и ти му продаваш своята усмивка…
Гръм удря в небето,
и сега какво ще продадеш - собствената си милувка?

По лицето се стичат сълзи от сняг,
а ти чакаш някой да ти помогне…
Едни следи те водят до самотен бряг,
ако вярваш... и утре ще дойде!

© Слънце Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??