24 окт. 2009 г., 11:50

Eдна догаряща свещ 

  Поэзия
969 0 1

                          Eдна догаряща свещ

Една догаряща свещ - дебне в мрака.

Една догаряща свещ - тебе чака.

Една догаряща свещ - в душевно изгнание.

Една догаряща свещ - и много страдание.

Една догаряща свещ - своя пламък сънува.

Една догаряща свещ - всяка нощ с мен будува.

Една догаряща свещ - в спомени танцува.

Една догаряща свещ - за теб тъгува.

Една догаряща свещ - гори в тъмнината.

Една догаряща свещ - общува с душата.

Една догаряща свещ - тя ражда спомени.

Една догаряща свещ - това са спомени

от мен, от теб, от нас отронени.

Една догаряща свещ - изгоря в мрака.

Една догаряща свещ - а часовникът до нея трака.

Една догаряща свещ - тя тебе чака.

Една догаряща свещ - не те дочака.

 

23.X.2009г, Враца


© Радина Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Започни с Една догаряща свещ и завърши така.Само две актувания.Текстът е хубав.Поздрав.
Предложения
: ??:??