1 сент. 2009 г., 00:28

Една история без край... 

  Поэзия » Любовная
882 0 0

Една нощ красива,

една двойка влюбена,

една любов споделена,

една целувка нежна,

едно сбогуване последно,
едно погребение печално

и любовна приказка с тъжен край.

Една сутрин слънчева,

една усмивка тъжна,

един спомен хубав,

един миг на щастие,

една история повтаряща се вечно.

Една история за двама млади,

една история за тяхната мечта,

една история за бягство,

една история без край...

© Кори Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??