24 авг. 2006 г., 16:07

Една лъжа... 

  Поэзия
895 0 6
Една лъжа-това бях аз за теб...
И винаги ще си остана един красив нереален силует...
Ранявах те с измамните очи,
с усмивката студена погубвах твоите мечти.
Понякога Дявола откриваше в мен и мойта безпощада...
В очите ми четеше се досада...
За теб бях една лъжа,
една измама
и завинаги грешна ще остана...

© Усмивка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??