16 окт. 2008 г., 12:04

Една любов 

  Поэзия
696 0 0

Една любов


Червено е виното в чашите,
червено и тръпчиво,
такова, каквото го обичаш,
и тежко като думите,
които ми казваш.

Една любов си отива,
една любов търси пътища нови -
късно е, празни са чашите.
Целуни ме, все още има вино по устните ми.
Някой ден ще се върна да налея чашите.

© Цветелина Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??