22 нояб. 2012 г., 21:32

Една любов 

  Поэзия » Любовная
577 0 0

Грешките са много... любовта една 

и губя се отново сам в тъмнина.

И знам, че споменът ще ме преследва до века,

но обичам я така, както никога не съм обичал друга до сега.

 

И още виждам нощем, щом заспя,

очите ù и една сълза.

 

И никой съм без нея... сам съм на света,

и никога няма да си простя онези неща, за които имам вина.

И знам, че ако не спра... любовта ще ме убива всеки ден,

но с нея няма как да съм студен! 

© Никола Борисов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??