3 июл. 2012 г., 19:28

Една мечта 

  Поэзия » Любовная
726 0 1

Ще напиша тук за една мечта.

Несбъдната, но желана така силно е тя.

Отгатнете каква е! - 

Любов ли? Познахте коя е.

 

Любов. Истинска, нежна,

чиста и... някак си смешна.

Хората по нея полудяват,

всичко наоколо забравят.

 

Усещаш ли трепета?

Чуваш ли собствените си мисли,

тръпката ли те води

към бездната, ще си целият в окови.

 

Дали живееш, дали си

влюбен,

дали съществуваш, дали

от любовта си загубен?

 

Да, една мечта.

За споделена усмивка,

за един поглед между двама,

за копнеж между две сърца.

© Джули Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря, Чо Ою, прекрасно е
Предложения
: ??:??