8 апр. 2007 г., 14:03

Една минута 

  Поэзия
695 0 0
Една звезда, една искрица само...
една мечта, една красива рана!...

Дали животът е частица от мига?!
Дали не е една минута този миг?!
Как бих искала мигът да бъде цяла вечност!...

Но мечтите са необятни,
а любовта ни оставя рани!

Намери мига, превърни го във минута...
улови дъха на своята искрица!...

Когато две души се сливат...
когато мислите за някой те заливат,
музиката движи две тела...
тела пламнали в искара...
           и създали своята минута!...

© Ели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??