Една нощ... единствена и кратка,
една нощ, но наистина бе сладка,
една нощ на ласки всеотдайни,
една нощ на целувки безкрайни.
Една нощ... изпълнена със нежност и погледи любовни,
една нощ, която ще запомня.
Тази нощ бавно ме убива,
като нож в плътта ми се забива.
Толкова невинна бе,
а любовта ми тя отне...
Дали е правилно - не зная,
но ще ти призная,
че онази нощ, кратка нощ
се предадох на страстта,
отпих капка от любовта!
© Елина Кючукова Все права защищены