9 окт. 2015 г., 00:06

Една сълза 

  Поэзия » Другая
410 0 0

Отроних за теб една сълза
и погледнах нощната звезда.
Опитах се да не мисля за теб,
но ми е трудно всеки ден.

 

Липсваш ми, братко, всеки час,
единствено за теб мисля аз.
Какво с теб се случва
и дали от мен имаш нужда?

 

Моля се на Бог да ти помогне
ръката си към теб да протегне.
Нямам сили, мили братко,
защото времето е кратко.

© Шабан Бисеров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??