29 мар. 2009 г., 19:22

Едно момче 

  Поэзия » Любовная
646 0 1

Едно момче


Имало едно момче,
момче със каменно сърце.

Той обич не изпита,

любовта за него бе убита.

Той имаше приятелка една

със златокоса, хубава коса,

с очи, чисти кат сребро,

но с лошо качество едно.

Той мислел, че тя го обича,

но след раздялата по лицето му се стича

една топла, бистра сълза,

съдържаща в себе си любовта,

която той изпитвал в своята душа.

Той тъжал след таз раздяла

и красотата за него сякаш заспала.

Той затворил в себе своята душа

и никога отново не изпитал любовта.



коментирайте ;)

© Владимир Симеонов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Такава приказка няма!Накрая момчето ще
    намери златокосото момиче и ще се стопли
    сърцето му, повярвай!
Предложения
: ??:??