Какво виждат моите очи?
Една красива и усмихната жена.
Ти пак в моя сън се появи.
Пак с прегръдка и целувка ме дари.
Събудих се.
Събудих се самичък, но с усмихнато сърце.
Усмихва се, защото е докоснато от любовта.
С твоята любов.
Самичък съм, но знам че ти пак ще се явиш.
В моя сън, за да ме прегърнеш и целунеш.
От любов.
© Наско кирилов Все права защищены